Je gezondheid steeds belangrijker?

0
201
goede gezondheid

In een wereld waarin we voor een lange periode binnen moesten blijven, minder konden sporten en dus ook minder vaak buiten waren, is je gezondheid steeds belangrijker geworden. Ons lichaam heeft onder andere eiwitten en verschillende soorten vitamines nodig. Veel kunnen we uit de natuur halen, de rest vullen we aan met bijvoorbeeld groente, vlees, noten en supplementen. Toch is het lastig je lichaam hier altijd voldoende van te geven. Dit komt doordat voeding bewerkt wordt, maar kan ook komen door stress of door een vervuild milieu.

Bouwstoffen voor je gezondheid

Voor een goede gezondheid heb je bepaalde bouwstoffen nodig, ook wel moleculen genoemd. Deze bouwstoffen bestaan uit verschillende stoffen, waaronder de nodige vitamines en eiwitten. Je lichaam heeft hier elke dag een bepaalde hoeveelheid van nodig om je gezondheid op peil te houden, maar door bepaalde omstandigheden kan het lastig zijn deze bouwstoffen uit je voeding te halen. Wel is het uiteraard belangrijk dat je aan die belangrijke bouwstoffen komt, en dit kan dan ook door middel van de supplementen van Bonusan. Dit zijn orthomoleculaire supplementen die alleen gemaakt zijn met vers en goed plantenmateriaal. Dit zorgt voor een behoud van de natuurlijke werking, waardoor het lichaam de supplementen goed op kan nemen.

Wat zijn orthomoleculaire supplementen?

Wanneer we het hebben over orthomoleculaire supplementen, spreken we over voedingssupplementen met een hogere dosering. Dit is gedaan zodat je lichaam voorzien kan worden van de beste moleculaire omgeving. Groente eten is belangrijk en gezond, maar het aantal vitamines en mineralen dat hierin te vinden is, is een stuk minder dan een aantal jaar geleden. Orthomoleculaire supplementen spelen hierop in en zorgen ervoor dat je lichaam alles binnen krijgt wat hij nodig heeft.

Een dosering van deze supplementen zijn vaak veel hoger dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Dit komt doordat er hierbij gebruik wordt gemaakt van het zelf genezend vermogen van je lichaam. De supplementen vullen namelijk niet alleen de tekorten in je lichaam aan, maar kunnen dankzij de hoge dosering ook bijkomende klachten verminderen of verhelpen.

Welke supplementen kun je kopen?

Er zijn supplementen verkrijgbaar voor diverse situaties en gezondheidsproblemen. Hierbij kun je denken aan supplementen voor je zwangerschap, het geven van borstvoeding, bij stress en onrust, voor je weerstand, je darmflora en voor het aanvullen van bepaalde vitamines, mineralen en vetzuren. Daarnaast zijn er ook supplementen verkrijgbaar speciaal voor vijftigplussers, baby’s, kinderen en tieners, sporters, vegetariërs en veganisten. Uiteraard is er bij elk supplement een beschrijving te vinden zodat precies duidelijk is voor deze voor dient.